| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já mám obchůdek a jako prodávající dávám hodnocení vždy, když odesílám balíček - děkuji tím za platbu a za obchod. Zpátky dostávám jen někdy. Taky mě to trochu mrzí, protože když jsem začínala, tak jsem ta svoje hodnocení hledala lupou a radovala jsem se z každého dalšího. Bylo mi jasné, že jako komerční prodejce jsem málo důvěryhodná při např. dvaceti hodnoceních.
Myslím, že princip MMB spočívá právě v tom, že se uskutečněné obchody ohodnotí a každý další zájemce vidí, od koho kupuje, komu prodává. Určitě je to slušnost.
Nicméně chápu, že většina lidí prostě nakoupí a pak už nic neřeší, leda by měli nějaké problémy. Je to přirozené.
Proto se mi víc líbí systém e-bay, kde svítí upozornění, že je třeba ohodnotit proběhlý obchod. Je to asi složitější naprogramovat, ale líbilo by se mi to i na MMB. Ale i na e-bay vidím, jak se prodejci snaží získat více hodnocení. Většina tam píše, že pokud nebudete na 100 % spokojení, nedávejte hodnocení, ale pište jim, že vždy vše vyřeší ke 100% spokojenosti. Když mi jednou nedorazila zásilka, protože se cestou ztratila, bez řečí mi poslali zboží znovu zdarma ~R^

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.