Rodila jsem před rokem a půl a před 3,5 lety.
Vše docela v pořádku.
Jediné co mi vadilo, že jsem v obou případech přijela do porodnice dříve než bylo nutné a pak jsem šla na oddělení šestinedělí, než se porod rozjede. A ono to bylo po schodech do jiného patra, takže jsem tam v bolestech pendlovala pořád nahoru a dolů dokud mi nedovolili už zůstat na boxu. Manžel nervní někde venku přešlapoval, protože chlapy pouštějí až na ten porodní box.
Jinak jsem u obou porodů využila hoooodně sprchu a gymnastický balon, strávila jsem tam skoro celé otevírání....první porod byl příjemnější, porodní asistentka zbytečně "neotravovala" a nezasahovala, naopak když už kluk lezl ven, prosila jsem ji ať to zkusíme bez nástřihu a byla ochotna pomoci, masírovala a nechtěla stříhat za každou cenu. Kluk měl ale 4,5 kila, takže jsem se tomu nakonec nevyhla.U druhého porodu už jsem lezla po zdi z toho, jak to dlouho trvalo a porodní asistentku jsem trošku obtěžovala tím, jak jsem tam "skučela"....že to přece není možné a pod. Nakonec se ukázalo, že dcerka měla trošku problémy s pupečníkem, a nesetupovala jak by měla, takže jsem si pak přestala připadat jako hysterka a i baba se pak trošku zklidnila.
Ale jinak doporučuju.
Přeji ať je vše podle tvých přestav