Mam take za sebou takovy zabomysi spor. Byla jsem s deckama na hristatku, nebudu to vic rozvadet a taticek s dedeckem si tam sedeli, kecali, popijeli a jejich maly vnoucek, cca 2,5 roku, prisel k memu petiletemu synovi a pred myma ocima kopal do kameni a hazel ho synovi primo do obliceji, tak jsem jednu rundu schytala...
. Rodic se nestaral, syn vi, ze nesmi ublizovat malym detem, takze byl zmateny, jak se ma zachovat, nehlede na to, ze kdyby mistra chytil za ruku a ten zacal jecet, tak to schyta moje dite a ne "zlocinec"
, takze jsem to musela vyresit ja, akorat ,ze teda na cizi deti nervu, ale domluvim jim a nabidnu spolupraci s mym ditetem Na druhy pokus se mi to teda povedlo a byl od nej pokoj. Ostatni matky radeji delaly , ze nic nevidi.
Takze pokud by muj syn strkal do nejake holcicky, a je preci jedno jestli je to holcicka, na prolezacce se nemaji deti co strkat, tak by dostal sprdunk, pokud bych to videla a pokud bych to nevidela tak bych se ho zeptala. Ze ta holcicka hodila kamenem, podle me to byla neuvazena rychla reakce, vedela, ze je slabsi a nevedela jak se branit, cimz ji teda nebranim. A jako zmetek se muze chovat holka, znam takovou co vypada jako andilek, blondata a je to pekna potvora
.