Nedivím se, neb jsem zažila následující...
na dětském hřišti se zahradní hospůdkou se poflakoval chlapeček asi 7 let (sám bez rodičů) a klackem kolem sebe mával tak že mlátil lidi, jedna paní,taková od rány, když jí došla trpělivost řekla "vystřel fracku" nebo něco podobného...chlapeček se sebral a mazal za roh...všichni si "oddechli"...jenže za chvíli se vrátil chlapeček za ruku s tatínkem a když došli blíž tak chlapeček očividně ukazoval tatínkovi která to je...a tatínek k jejich stolu došel a povídá něco v tom duchu: "tak vy budete nadávat mýmu klukovi, co si to dovolujete a teď mi řekněte co jste mu řekla atd. atd...." paní se ohradila že tam lítal a zlobil a tatínek na to že mu má řict to co řekla tomu klukovi...a tak se hádali chvíli až pak paní nevydržela a říká: "řekla jsem mu "vystřel fracku"...a tatínek jí na to říká : "drž hubu ty pí*o" a pak něco o policajtech a chlapeček vítězoslavně s tatínkem ruku v ruce odcházeli jak to dobře vyřešili
...toť jedná "hezká historka z dětského hřiště"...jo a tatínek je instruktorem juda pro mladší žáky...