no já mám kamaráda co dělá vodoinstalace - a to kolečko máme taky vyměněné, ale máme to tedy celé se sifonem, ten nám totiž po pěti letech praskl.. :( a vytopili jsme sousedku, ale stálo to pár korun.. sifon stál teda skoro 500, ale šroub na prkýnko mi dával nový, páč nám u starého prkénka ten plastový taky prask.. to vůbec není pro něj problém..teď chci měnit ten kroužek kovovej na umyvadle a říkal, že to taky není problém... tak nevím, bydlíme ve městě cca 2 obyvatel a všechno potřebné by se i dalo koupit asi ve dvou či třech menších obchodech, my zas nejbližší hornbach máme cca 35 km
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.