| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Štěpánkoo - já myslím, že i hokej by se při troše vůle dal dělat jako běžný zájmový kroužek. Ale není zájem, každý hned vidí v tom svém klukovi malýho Jagra, Šlégra a nevím, koho ještě. Hlavně to terno - bude vidět celý svět a bude nás živit.
Slyšela jsem, že běžně ve světě to takhle nefunguje - děti zkouší kde co a profilují se cca ve 12ti letech a ne v 5ti letech. Já, protože jsem byla "paninka", tak se nikdo nedivil, že syn chodil na zápasy jen místní, tudíž jen občas a občas vynechal trénink v 8 ráno v sobotu. Když byla zima, tak na zimáku byla neuvěřitelná zima. Byla jsem svědkem, jak někteří malí kluci po sundání bruslí brečeli bolestí, protože měli omrzlé prsty u nohou. Svýmu synovi jsem dávali do hokejových rukavic ještě tenké - potají, protože syn se bál, že pak bude trenér nadávat, že je rozmazlený - v šesti letech.
On ten pohyb je dost vysilující a i takhle malé děti byly zpocené, o to větší tragédie byla, když si ke konci tréninku dali tzv. přátelský zápas a polovina takhle rozpařených dětí seděle na střídačce. Hned bylo vidět, kdo tam seděl, protože tyhle děti buď byly okamžitě nemocné a nebo měly děsnou rýmu a kašel.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.