Marci,
předsudek to je, když na základě toho, že je to hokejista, odvozuješ ty vlastnosti....
Já psala o situaci, kdy jsem zjistila, že hvězdičkami ve třídách jsou určité děti, které se podobně chovají, a o nich se následně dozvěděla, že jsou to hokejsti....a také to, že v té obci je opravdu dítě, co hraje hokej, jakousi vizitkou zámožnosti rodičů....
.
Jinak fandím každému klubu, kde to tak není....moc se mi líbilo, co psala o žákovském hokeji kamarádka, co žije v Kanadě....některé naše kluby (ten váš je nespíš jedním z nich) to dělají víceméně podobně....
Mně osobně jako dítěti vyhovoval sport dělaný závodně, tedy včetně tvrdších tréninků a hlavně víkendových závodů. A líbilo by se mi, kdybych jako rodič mohla něco takového prožívat znovu.... Jenže moje děti toto nemusí, i když pohyb mají rády....je ale problém sehnat kroužek, kde na to závodění "nehrajou". Povedlo se mi najít plavání při DDM....
Jo a jedna z dcer to má přesně tak, jak se ti to nelíbí, tedy spoustu kroužků "každý pes jiná ves" (tři hudební nástroje, dva sporty, skaut, chodila na angličtinu, pěvěcký sbor a debrujáry a strašně by chtěla přidat tancování, judo a čtvrtý nástroj
). A fakt ji do toho nenutíme
. Ostatní jsou "normálnější"
.