Přidat odpověď
Znám pár chlapů s potřebou "jiných praktik" a můžu ti říct, že jejich touha je v tomhle velice silná. Aby to mohli zažít, alespoň jednou za čas, jsou schopni tomu ledacos obětovat. A to by ses fakt divila co vše!!
Pokud to tobě není příjemné (což osobně naprosto chápu), tak to prostě vyhledá jinde. Ještě pokud má větší potřebu sexu než ty, což vypadá že ano a ještě když jsi teď nějakou dobu nemohla, tak to "chápu".
Mám známou, co se tímto živí a jsou to většinou chlapi, co si chtějí zkusit - jako adrenalin, nebo jsou vyhecovaní kamarády (před svatbou to bývá hodně časté) a pak chlapi, co právě doma nemají možnost provozovat nějakou praktiku. A prostitutky rozhodně používají kondom.
Osobně by mi více vadilo, kdyby se spustil s nějakou holkou v baru, než když si zašel do bordelu. Tohle bylo proto, aby uspokojil tu silnou potřebu, vybil ze sebe to napětí.
Vím, že teď to vidíš naprosto jinak, podrazil tě, zranil, před svatbou, máte dítě... Ono před pár lety bych to určitě vnímala stejně, ale když si člověk ledasčím projde, tak pak dost věcí přehodnotí. Co je podstatné pro vztah a co méně...
Zkus si s ním promluvit, proč to udělal, jestli tam občas chodí opravdu jen pro tu jeho určitou "potřebu", kterou ty víceméně odmítáš, ale je to v něm a ta touha je tak silná, že prostě "musí". Kdyby chtěl milenku, tak si může najít nějakou holku, které za to nemusí platit, užije si atd.. ale on do toho nejde, je to pak už o něčem jiném.
Jinak píšeš že se milujete, máte dítě, plánujete svatbu, jste opravdu šťastní, nemá jiné mouchy.... neznám moc holek, co tohle můžou napsat!
Ještě to zvaž a napiš si pro a proti...
Hlavně slepě neposlouchej řeči typu pryč s ním, okamžitě vyhodit, zadupat vztah atd..
Myslím, že mě tady ukamenují, ale co se na to zkusit podívat i z jiné stránky, ty máš nějakou potřebu sexu a on taky, ale podle koho se to většinou řídí??? Podle chuti ženy (protože má většinou menší potřebu), muž se musí přizpůsobit.
Žila jsem chvíli ve vztahu, kdy jsem byla já s větší potřebou a bylo to celkem frustrující. Nakonec jsem to nedala, musela bych si asi najít milence a to jsem zase nechtěla...
Předchozí