| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Lelo, zajímavé téma, zamyslím se, ale musím říct, že mě na první pohled trklo to, že jste ji chtěli dát do školy, kde se učí jazyk jejího otce. My totiž udělali přesný opak, snažili jsme se najít školu, kde by angličtina od první třídy nebyla , to se nám nepovedlo. Obě děti tedy angličtinu dělají formou individuální práce (oba v angličtině četli od pěti, psaní je ale horší!) v učebnicích pro rodilé mluvčí, tedy nijak nevynikají, protože v podstatě pracují sami. Dcera by navíc ráda přestoupila do německé třídy, aby se "konečně něco mohla učit". To nic~3~ to mne vážně jen překvapilo to rozhodnutí jít na školu s jazykem otce, když už ho vlastně ovládá.

Lelo, já myslím, že je důležité, jak ty to cítíš pocitově - jak se tam cítí ona. Pokud ji to nestresuje, proč měnit školu. Na druhé straně... první třída, paráda, druhá třída, paráda. Třetí třída? Nemoc střídá nemoc, věčně zapomíná, už má přetížený systém~n~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.