Přidat odpověď
no, Monty, třeba já to vnímám zas o dost jinak.
To "vytahování" jste na Vztahu na inzerát přisuzovaly mimo jiné mně - na můj vkus poměrně nevybíravě stylem "vypadni, vejtaho, my se tu bavíme mezi sebou a o tebe tu nestojíme".
Já se myslím nijak vytahovat nechci a nelíbí se mi, když mi někdo takové věci podsouvá.
Když mám být úplně na rovinu, tak si myslím, že spoustu věcí v mezilidských vztazích konkrétně Ty děláš špatně (tedy pokud to skutečně děláš tak, jak píšeš. Neznamená to v žádném případě, že Ty sama jsi špatná, myslím tím, že to není funkční. A není to funkční opakovaně, takže se domnívám, že už se o náhodu ani o štěstí nejedná.
To "štěstí" mi už od Tebe přijde trochu jako mantra - donekonečna opakuješ, že partnerské vztahy jsou JEN o štěstí, a že ti ostatní, co si myslí, že je to jistě TAKY, ale NEJEN o štěstí, nemají pravdu a říkají to jen proto, aby Ti ublížili/vytahovali se.
Programová ukřivděnost je věc, se kterou se strašně těžko bojuje, a mě takový boj ani nebaví. Samozřejmě není nikde psáno, že moje vidění je jediné správné a funkční, ale z mého pohledu tvrdíš občas s vážnou tváří naprosté nesmysly, které fungovat prostě nebudou (nebo je to slepá ulička), a když Tě na to někdo upozorní, tak spustíš jeremiádu o vytahování a o štěstí.
Předchozí