| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Monty, to je takovej evergreen Vztahu na inzerát, proto jsem ho přestala číst ~;).
Že ty "vztahově úspěšné" dosahují ve vztazích svého pouze manipulací, scénama, vydíráním, případně potvorovitostí, popřením sebe sama, děláním blbé a závislé a jiným podbízením. Ale vážně to může bejt ještě v něčem jiném, než že odmítáš dělat ze sebe blbce. Já nevím v čem, nejsem tvůj psychoterapeut. Ale zkus si tu možnost jenom připustit, třeba se pohneš z místa. U mě to každopádně bylo v něčem jiném.

Mimochodem "oni neměli problém se mnou, já měla problém s nima", to je z mýho pohledu dost dezinterpretace. Ty jsi s nima měla problém, protože oni se ve vztahu NĚJAK chovali, žejo. Tak, že ti to vadilo. A je možný, že to jejich chování bylo výslednicí vašeho soužití. Chápej, neříkám, žes je k tomu chování DOHNALA a nemohli jinak, tak praštěná nejsem, jen se ti snažím naznačit, že tím chováním MOHLI nějak reagovat na tebe (nebo taky ne, samozřejmě). Ale nebylo by zlý se nad tím poctivě soukromě zadumat.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.