Přidat odpověď
Monty,
tak v tomhle se už taky přestávám orientovat.
Myslím, že neprojevuješ-li se v reálu nějak diametrálně jinak než tady, tak musíš být pro partnery strašně špatně čitelná (se vším, co z toho vyplývá).
Jednak pokud tvrdíš něco velmi vágně a jsi připravená to unikavě "zvrtnout" na jednu nebo na druhou stranu, tak se nedivím, že se v tom partneři neorientují (a nereagují podle Tvých představ.)
Navíc zdůraznit něco, co říkám, a vložit do toho informaci, že mi na tom skutečně záleží, přece neznamená, že se budeš jako klubíčko emocí válet po zemi nebo vystřihneš hysterický záchvat.
Dá se toho dosáhnout třeba tak, že řekneš, že Ti něco vadí, a následně to odmítneš udělat. Pokud mi vadí s někým jezdit dejme tomu na chalupu, řeknu mu sice neutrálním hlasem, že mi vadí jezdit na chalupu, ale pak s ním na ni pokaždé stejně jedu, a budu se u toho tvářit jak medvěd, který prý nemá obličejové svaly a tak se tváří pořád stejně a nehrozí (a pak zaútočí a všichni se diví, protože přece nehrozil) tak podle čeho ten člověk má vyhodnotit, že Ti to fakt vadí HODNĚ?
Předchozí