U tohoto kočárku by mi vadila společná stříška a kolečka, která nejsou nafukovací - přijde mi, že by byl dost tvrdý na nerovném terénu. A pak i to madlo, nevím co vydrží, když budeš zvedat kočárek na obrubník a děti budou mít každý 10 kg.... A ta korbička mi přijde úzká (zvláště na zimu a dítě ve fusaku) a nevidím žádné madlo pro přenášení korbičky s miminem - což by byl třeba problém u nás, protože kočárek nechávám ve sklepě a do prvního patra nosím děti v korbičkách. Jak tu někdo psal, tak TFK jsem měla též vybraný spolu s EW a nakonec rozhodla cena a to, že jsme ho brali od známých.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.