jo, tak mě horká vana právě několikrát zánět rozjela a to jsem předtím příznaky žádné neměla... Ono se to bez atb léčit dá, ale rádo a často se to pak vrací...mám opravdu bohaté zkušenosti...bohužel moje záněty se rozjely do 3 hodin na nesnesitelnou mez... nicméně po přeléčení atb doporučuju jíst urinal a česnekové tobolky(boje mám od walmarku) jako prevenci...intenzivně jsem tu kombinaci jedla půl roku a poslední rok jím jen už jen ten urinal a to nárazově třeba 1x týdně... a ťuk, ťuk-mám rok a půl klid...předtím 3-4x do roka atb
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.