| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já vůbec nevím, co tam s ním dělají. Měla se tam na to jít podívat paní ze speciálně pedagogického centra. Teď se s ní mám sejít kvůli komunikaci u mladšího, tak se jí zeptám, jestli už tam byla.

CO já vím, tak tam s ním 30 minut denně cvičí. S fyzioterapeutkou se domlouvám. Teď po lázních jsem jí zasvěcovala do nějakých změn ve cvičení a nového chodítka.

No, ale učitelky se mnou moc nekomunikují. Akorát, že si furt sundává naslouchadla. To já vím. To dělá i mě. Takže když si je sundá po druhé, tak už mu je nedají. Já už nevím co s tím. Děda kluků prý zase něco slyšel o voperování naslouchadel u dětí, co si je sundávají. Tak se na to chci zeptat nebo aby mě poradil co s tím dělat. Už má nová naslochadla několik měsíců a je to furt stejné. Potom mu mixují jídlo. Já jsem jim říkala ještě jak provádím nácvik kousání, ale oni mu myslím místo toho dávala spíš normálně na lžičku kousky, ale to je k ničemu, protože ty jen polyká. Chápu, že tam na to není čas. Není tak jediné dítě. Hrneček jsem jim donesla. Teď se mě ptali na vysazování na záchod. S tou komunikací asi nic nedělají. Myslím, že tam na to nemají pomůcky. Já doma s ním zkouším práci na iPadu, ale to bych mu s sebou nedala. U toho se mu musím maximálně věnovat a neustále ho sledovat. Dávala jsem žádost do občanského sdružení Dobrý skutek o nějaké komunikační pomůcky pro děti, ale teď budeme čekat než na nás přijde řada. Taky v SPC nic moc na půjčení nemají. Vlastně spíš nic než něco. Oni i v té školce mají snad jedinou zdravotní židli v které Patrik neumí sedět.

Myslím, že pobyt prodloužit nejde. Páťa po obědě nespí. Rušil by ostatní děti. Za rok půjde do školky kde by to mělo být myslím na 6 hodin denně. Já stejně budu muset hledat nějakou práci, protože i speciální školka bude něco stát. Nejspíš víc, tak stacionář. Prodloužení rodičovské do 7 let je teď možné jen do 3 let dítěte a pochybuji, že by mi na mladšího dali PnP.
Zatím se začínám připravovat na jednu práci z domu, ale ještě nevím jestli to vůbec půjde. Moc by mě to bavilo, ale je u toho zatím tolik starostí, který nevím, jestli zvládnu.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.