Přidat odpověď
Mám tu nějaké povídání o VOKSu od paní z rané péče, ale ještě jsem se k tomu dostala. Já bych to spíš opravdu potřebovala vidět, ukázat, vyzkoušet. Přečetla jsem toho spoustu, ale u Páti se většina věcí nedá použít. Koukám taky na blogy a osobní stránky různých maminek.
Tiskárnu mám. Laminovačku i fólie taky. Páťa lehce reaguje na fotografie. Na obrázky vůbec. Chtěla bych to zkusit s mladším. Ve školce to prý hodně používají. My děláme zatím strukturu. Učíme se přiřazovat a podobně. Viděla jsem použití VOKSu na videu u jedné maminky při použití s tím větným proužkem. Jen teď nevím kde sehnat ty obrázky. Dá se něco stáhnout z internetu? Vím jen, že je má ve svém programu občanské sdružení Petit. My doma používáme tohle: http://kdyzsesluncinedari.webnode.cz/pouzivame-doma/ Potom máme cvičení z logopedie. Chtěla bych pro kluky pracovní stůl, tak aby tam nebyli žádné rušivé věci. Mimo pokojíček. Chtěla bych udělat denní režim na tabulku poblíž toho. Potom magnetickou tabulku na další práci. To je, ale zatím všechno v procesu snění.
Za nabídku moc děkuji. Já se teď chystám na velký úklid půdy. Tak to tu mám obložené věcmi všemi možnými. Co jde prodat, tak musím nafotit. Zbytek budu rozdávat. Zítra se mi má ještě vracet mladší syn, tak musím zase nastolit režim. Kdyby jsi, ale měla čas a chuť příští měsíc, tak budu určitě ráda. Zrovna teď bych nebyla nejlepší společník.
Předchozí