Teď mě na základě příspěvku Lízy napadlo, že jsem kdysi v době, kdy jsem měla prvního kojence a kdeco řešila, četla o zakládání tukových buněk a jistých prognozách do budoucna... a jak maminky řeší hlavně míry na první narozeniny... tak že rozhodující (statisticky, takže to neplatí pro všechny, ale něco z toho vydedukovat lze) je váha ve 4 měsících. První 4 měsíce se zakládá na budoucí míry, zakládají (či upevňují? nevím) tukové buňky... tak jsem si tak při tomto tématu vzpomněla. Ale třeba si to už přesně nepamatuju, je to 8 let, co jsem to četla...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.