Já teda vodu s takhle malýma dětma nejela, ale myslím, že 8miletý už háčka upádluje. Resp. může se vést vepředu. Tj. udělala bych to - jedna loď - nejzkušenější zadák a 8mi letý háček, uprostřed nejmladší dítě - druhá loď - přibrala bych dospělého na dozor - tj. zadák a háček 2 dospělý, pětiletý se poveze, když bude občas chtít, zapádluje si.
Raftu bych se asi bála a do 1 kánoe je vás moc, pětiletý to podle mě na háčku dlouhodobě neupádluje (porovnávám s 6ti letou neteří, nedala by to...).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.