Přidat odpověď
Než si začnu lámat hlavu a hledat možnosti, kam se vypravit sama s dětmi o prázdninách, prosím vícečetné matky o názor, nebo spíš zkušenost, zda je to vůbec realizovatelné.
Děti jsou čtyři - od 1,5 roku do 9 let. Nejmladší spí dopoledne, tříletý po obědě, velké děti už nespí. Malé děti moc akční nejsou, moc toho pochopitelně nevydrží, nenachodí a památky či pěší výlety je zajímat nebudou. Budu na děti sama.
Mám možnost být u rodičů na chalupě, ale tam vydržím max. 14 dní a už mám ponorku, moc lidí na malém place a ne příliš vstřícné prostředí pro malé děti (z hlediska požadavku naklizenosti, strachu aby něco nerozbily apod).
Takže hledám i jiné možnosti, co s nimi podniknout, aby se velké nenudily, malé to zvládly a zkoordinovalo se to s denním spaním. Musím vyplnit cca měsíc, kdy děti nebudou na táborech, takže ZOO apod. vyplácáme hned. Hoďte mi sem tipy, co takhle děláváte s kupou zájmově nekompatibilních dětí, když jste na ně samy. Nechce se mi být celé léto doma v paneláku v Praze nebo u rodičů na chalupě (na zahradě je to u nich fajn, ale mě z toho už pak hrabe). S logistikou problém nemám, auto budu mít k dispozici.
Předchozí