| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tohle mi dneska přišlo emailem od mého manžela (velmi rád o problémech komunikuje přes smsky nebo emaily). Už mám asi pocit, že z toho zblbnu. Jsme spolu asi 10 let, od začátku jsem mu řekla, že orální sex nemám ráda (ani z jedné strany), že to nechci dělat. Do loňska bylo všechno ok. Pak přišel s tím, že po tom strašně touží a prostě nechápe, proč já mu to nechci poskytnout. Jak mu mám slušně říct, že je mi z té představy na :-©, prostě je to něco co nedělám a nechci. Nechce to pochopit, nějakou dobu nebyl sex vůbec, protože přišel s tím, že už ho to se mnou nebaví, že je to pořád to stejné a že je sex jenom když chci já a když přijde on, tak ho odbydu...no jasně, on ho totiž chce pořád ~t~, takže prostě probíhá až chci já. Navíc je přes týden pryč a jezdí jen na víkendy a já na to neumím hupnout každý den, potřebuju se "nabít". Jeho obvyklé výčitky, které pravidelně střídá: nemá orální sex, sex je nudný, sex je jenom když chci já.

Nějak jsem mimo, devět let nebyl v sexu vůbec problém (nebo byl a on nic neřek???) a najednou toho na mě vychrlil a co já s tím? Mám pocit, že na něho přišla nějaká druhá míza nebo co...asi není co byste mi poradily, prostě si to musíme vyříkat (mám pocit, že nic jiného neděláme, ale nikam to nevede). Já chápu, že pro něj je sex důležitý (pro mě tolik ne, zvlášť po porodu má chuť hodně klesla) a já se fakt snažím mu ho dopřát, ale nechci dělat co se mi příčí, to by pak dospělo do stádia, že se mi do sexu nebude chtít vůbec...ach jo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.