ne monty...tohle tvrzeni mi ted prijde malinko mimo....podle me ten sex neni idelani a meli by s tim delat neco oba...jak jsem psala, nekam zajit. Ja jim k tomu opravdu nesvitim a nevim, co jak kdo citi, jak co dela a co potrebuje. Ja jen muzu soudit dle sebe same....ja kdyz jsem v sexu spokojena, jdu dal a dal ve sve fantazii. Z tohodle prispevku ale nepoznam, kdo dela co spatne, takze nebudu nutit pisatelku k nejakemu premahani se a vyhrozovani tim, ze si najde nekoho jineho, ale jak uz jsem psala, nekam zajit a pokusit se o reseni. Ze sexu by meli vyjit uspokojeni oba dva a ne jen jeden.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.