tak tady je muj nazor na celou vec, vcetne toho pohorsujiciho prizpevku a dalsi me odpovedi
Takovy pruchod...
Mumie...no nevim...to je sice super, ze je pro tebe dite na prvnim miste...ale nejak mi nabiha husina kdyz si ja osobne predstavim, ze lezu s nekym do postele, kdo me nepritahuje...to by ses taky mohla rano probudit a mit osypky jen na neho kouknes...a to neni dobry zacatek vztahu. Ti ti zrovna muzes zabalit
no, kdyz mas obavy
..hele, ja tohle jednou zazila....po lahvi cerveneho a velmi pratelskem rozhovoru jsem zmenila nazor a kdyz jsem se rano probudila, zjistila jsem, ze ten vedle me me pritahuje
...cekala jsem husinu se slovy uz nechod /z me strany/ a on opak....
takze jestli jeste po tehle nasich odpovedich nemas jasno, zkus to s tou lahvi cerveneho. Nic ztratit uz nemuzes
Ne Mickey, ted vazne...ja si vazne myslim, ze pokud s nim nekdy soukrome popila a byl ji mily, ze to neni az zase tak uplne vcudu....v tom pripda bych popijela dal a nechala bych ten vtah jak je a na nic bych netlacila....teda tim mily myslim i to, ze se ji treba rukou dotkl /nejake nenasilne doteky/ a ji to nebylo neprijemne....
napadlo me to proto, ze je z tehle diskuse videt, ze nad tim opravdu premysli a neni ji to uplne lhostejne....cas ukaze.