Jako Monty, neuraž se, ale víš že jsem jednu dobu myslela, že jsi marketingovej tah Rodiny? Že sem píšeš, abys tady udržela život?
Jako jasně že jsi skutečná, ale tohle není normální. Místo abys svý problémy řešila, akorát zakládáš diskuze, když Ti někdo poradí, hned máš jasno, že ta rada nefunguje, a že všechno je tím, že nemáš štěstí.
Já sem včera a dneska založila diskuzi, obě umřely hned po zrození, tak tady nahlížím, co se děje, a zase Ty, tyhle opakující se diskuze nikdo nemaže, mám pocit, že votevřu plechovku a tam bude napsáno: Monty nemá štěstí.
Naprosto souhlasím s tím, co psala Brontosauřice Br. Plácáš se v tom dobrovolně, nemáš žádný hranice a fňukáš a přitom tady budeš vykládat jak jsi happy a děsně nekonformní a silná a všechno Ti zavinily okolnosti (že nejsi rodinný typ, jako by to byla podmínka - tak proč Ti tak záleží na synovi, když jsi tak nerodinný odtažitý typ).
Mohlo by se to tu jmenovat poradna pro Monty.
přeju Ti ne štěstí, ale rozum.
Ten týpek s tebou smejká, ty se necháš, taháš do toho synka, kterýho problém to vůbec není, aby mluvil o vašem vzathu s partnerem a cejtil se vinnej, za to jsi odpovědná ty. a domníváš se, že jde o to, že máš smůlu. No sni dál, jak se praví v KillBill.
tady je oblíbenej zlehčovací smajlík.