mně se to také stalo, 24.12. u večeře....bylo mi 12, nebo 14 nebo 16???? to už nevím jistě, ale ten pocit se zapomenout nedá. Máma jako zdravotní sestra odmítla někam jít k dr., prý ať si jí vytáhnu sama. To nešlo, neb jsem se taky dávila takže jsem u stromečku jedla chleba, polykala žvýkačky, pila litry vody...druhý den to přešlo a podařilo se jí nějakým jídlem dostat pryč,ale bylo to utrpení. Děti tím nestraším, ale někdy se to stát prostě může.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.