Právě na toto jsem přišla a tak mu dělám na pískovišti "seznamku" a ukazuju jak "na to" myslím, že práve to hodně pomohlo. Právě jsem trochu naštvaná, ve školce nám nic neřekli a my si mysleli, že je všechno ok, ale malého tam jenom trestali a říkali, že je zlobivý, což byla v podstatě pravda, ale kdyby jsem to věděla.... přesně jak píšeš nestačí říct takto ne, ale i následne vysvětlit a ukázat. Ale je to ještě asi na dlouho, jak to bylo u vás? Děkuji
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.