Přidat odpověď
hm, a kdo nás tady cca před měsícem do zblbnutí přesvědčoval, že není dost hezkej, a proto ho chlapi nechtěj?
To nejsou MOJE slova (já ostatně ani pořádně nevím, jak vypadáš), ale před tím měsícem či kolika tě tady desítky lidí - taky téměř do zblbnutí a umoření - přesvědčovali, že hezká JSI, ale ty jsi furt tvrdila, že to není pravda.
Mě osobně by tahle vlastnost u partnera - tj. že si vezme do hlavy nějakou totální kravinu, udělá si z toho mindrák, omílá to furt dokola, a chová se tak, že nevím - chce utěšovat, nechce utěšovat, a totálně odmítá jiné stanovisko než to vlastní (byť by pro něj bylo příznivější), aby pak za chvíli úplně otočil na čtyráku a udělal si mindrák zas z něčeho jiného a o tamtom tvrdil, že to nikdy netvrdil, případně se mě pokoušel chytat na slovíčkách... tipuju, že bych to vydržela tak možná měsíc, než bych to prokoukla, a pak bych zdrhala, až by mi za patama hořelo.
No, možná i dýl než měsíc, tys mi na začátku přišla jako velmi rozumný člověk, se kterým musí být radost pobýt, a protože jsi taky obratný diskutér a manipulátor, tak mi trvalo docela dlouho, než mi docvaklo, že by to pro mě asi vůbec taková radost nebyla.
Předchozí