Přidat odpověď
...znám jednoho (slovy jednoho) príma člověka kterej zůstal na ocet. Zbytek je více či méně (spíš více) problematický materiál.
tak já třeba znám docela dost príma žen, které jsou samy a to nejen rozvedené s dětma, ale dokonce i svobodné, kterým !ujel vlak" , tzn. nenašly vhodného partnera, se kterým by založily rodinu a pak už, po 40 to vzdaly ( jako to založení rodiny), ale nenašly třeba ani nikoho na bezdětný trvalý vztah. A fakt si troufnu napsat, že to jsou ženy ok, jen vesměs hodně inteligentní, takže nějakého Pepu fakt nechtěly a těch kvalitních mužů prostě tolik není.
Zato dobrýho chlapa, kterej by zůstal sám neznám.
a jen na okraj k Saudkovi - ajk tu o něm někdo psal. Atˇ je jakej je, tak ještě v době, kdy měl peníze ( než ho obrala Sára , ona většina holek s ním šla pro peníze) , tak dával opravdu hodně peněz na charitu, když jsem se to dozvěděla, tak se mi normálně podlomily kolena. To o K.Gottovi jsem nějak neslyšla , že by svýma penězma takhle přispíval. POkud někdy někdo o tom slyšel nebo četl, budu ráda, když to tu napíše, klidně bych si o něm opravila názor.
Předchozí