Přidat odpověď
Monty, nikdy tě nenapadlo, že to, co ty omylem považuješ za svoji velkou přednost může být tvůj největší handicap.
Ty analyzuješ, co "hysterky mají a já ne, že ony mají super chlapa", přičemž hysterka je u tebe skoro každá, která vyjadřuje emoce.
Zamysli se nad tím, jestli nepůsobíš jako STUDENEJ ČUMÁK a jestli zakopaný pes není i v tom. On totiž takovký protějšek je dost nepřehledný partner. Mě, když někdo není emočně vřelý vůči mě, tak může být seriózní, miliónový, lepší než sousedovic Anča, co je buďto čistokrevná hysterka, nebo taky se jen občas pohádá, ale nevezmu tu první seriózní, protože budu mít pocit, že mi s ní něco chybí, že jí na mě dostatečně nezáleží, není ze mě "poprděná", nebo mě nemá ráda.
Radši skousnu třeba občas nějakou scénku, ale budu mít pocit, že jsou v tom emoce, že jí na mě záleží. A to může být, nebo ty emoce může taky přehrávat manipulátorka v rámci divadýlka.
V téhle rovnici je to ale fuk. Emoční člověk=přehledný člověk=mám z něj dojem, že mu o mě jde a nemusíme přitom rozebírat vesmír nebo filozofická témata?
Kapišto? Kromě tedy té chemie.
Pak pro mě prsatá blondýna může být ve skutečnosti i zosobněním ženy, která se PROJEVUJE, nepovažuje za přednost tvářit se za každou cenu korektně a pokud možno neemočně.
Vůbec totiž PB nemusí být odvozené od airbagů, nebo to může být zástupná fráze.
Já jak tě tady čtu, tak mám pocit, že i kdybys potkala přesně tu pravou pokličku pro sebe, buďto bys to nepoznala, nebo by sis tu pokličku svým chováním odradila.
Předchozí