| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Peťko,
chápu,že tě taková zpráva ranila,ale nebrala bych to zase tak vážně. Předpokládám,že se jedná o klasický pubertální výjev,kdy se prostě natřásají v partičce. Je myslím důležité uvědomit si,že i děti,které vychováváme v dobré víře,že z nich vyrostou slušní lidé mají občas potřebu "zamachrovat" před partičkou. Kolikrát bych řekla,že zpětně se skoro sami za svoje skutky zastydí,ale ta parta a pozice je v tu chvilku důležitější. Zamysli se chvilku a odpověz si na otázku,zda si myslíš,že je tvůj syn tak zkažený,že by opravdu vážně po někom házel sám od sebe jídlo nebo se mu smál,protože nemá to správné cool tričku.Myslím,že sama přijdeš na to,že nejspíš ne,protože ho vychováváš jinak a nemá to zapotřebí.
U syna ve třídě se teď řešilo,že se někdo někomu smál kvůli oblečení. Udělala se z toho děsná aféra a já byla v klidu,protože zrovna můj drahoušek hadry absolutně neřeší a nakupování nesnáší,takže nosí opravdu jenom to,co mu koupím a dám do prádelníku.U něj fakt nehrozí,že by u někoho řešil hadry. Na druhou stranu si nedělám iluze,že by se pod dojmem kolektivu taky nemohl do něčeho namočit.

Co chci říct je to,že by ses měla nadechnout, uklidnit a v klidu,až bude syn v pohodě s ním promluvit v tom smyslu,že tě takové zprávy mrzí. Asi bych vynechala nějaké velké přednášky,protože on tohle určitě všechno ví,ale zmínila bych se prostě,že takovéhle chování nemá zapotřebí z pozice dobře zajištěného dítěte už vůbec ne.

Možná tě to překvapí,ale oni ti puberťáci mají v hlavě uložené všechno co jim říkám i když to momentálně nepoužívají. Mě třeba teď ve škole potěšil učitel,který mi říkal jedním dechem,že synek je lenoch a druhým dechem mi vyprávěl o tom,že je sice lenoch,ale,když je průšvih,tak mu není jedno,že se do toho průšvihu dostal a ,že si s učitelem vypráví o tom,jak to bude líto nám doma atd. Prostě oni to všechno vědí,ale jsou vypnutý,tak vydrž jednou zase provedou restart a pojedou.

Peťko.~x~~x~~x~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.