| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Peetko a co kdyz se syn proste jenom snazi vymanit z te svoji "vyjimecnosti" jedinacka? Podle me tyto deti, kort pokud v rodine nefunguje soulad mezi rodici, maji tendence se takto chovat... Urcite bych s nim promluvila..., ono jeste par let budes zazivat tyhle jeho "kulisarny" nez se hormonalne urovna :-)). A hlavne machrujou i decka ve skolkach :-))). Taky mame ve skolce jedinacka chlapecka, urcite je jedinacek nechtene a proste je videt, ze "majetek" mu da mene prace dostat co chce, nez moje dite... Myslim tim, ze jeho rodice nemuseji financne tak premyslete nad tim za co ty penize utrati, my nejsme nijak chudi, ale proste nehodlam kupovat decku "hracky" jenom protoze kazde tri mesice leti ve skolce jina potvora. Musi si to zaslouzit a kdyz jsem ho pak videla, jak se pred tim jedinackem nakrucuje, tak jsem si rikala ach boze, jak mam to dite vychovavat, kdyz je to s nim takhle slozity a jeste mi to ztezuji rodice cizich deti:-):-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.