Ja nemám žiadny bičík. V živote som ho neudrela, nikdy som mu nedala žiadny zákaz, nikdy som mu nič nezobrala, nijako ho nepotrestala, raz v živote som na neho kričala, raz za dvanásť, takmer trinásť rokov, a to keď šikanoval toho Daníka. Od detstva som s ním preležala dohromady niekoľko mesiacov, možno vyše dvoch rokov, po nemocniciach, nehovorím, že jeho otec nie, ale vždy som sa pre neho snažila spraviť všetko, čo bolo v mojich silách a niekedy aj viac. Mala ísť na operáciu, nešla som a vďaka tomu si už nikdy nezalyžujem, aby mohol ísť M. zdravotne na dovolenku, vtedy do Egypta, kde som trpela ako zviera.
Kvôli M. som predala všetok svoj zdedený majetok, aby som mohla kúpiť farmu, aby nemusel jesť veci z obchodu plné éčok, vzhľadom k tomu, že má slabú imunitu. Nikdy som ho k nikomu neodložila, dodnes má odo mňa všetko, čo potrebuje a chce, ja ho pochválim, podporím, uteším...
a ak to všetko dokáže vyvážiť fakt, že nesúhlasím so štvorkolkou a s tým, aby chodieval namiesto jedálne do reštaurácie a minul za týždeň toľko ako veľký počet niekoľkočlenných rodín, tak potom vážne neviem