Mám ráda filmy s touhle tématikou. Vím, že je to trochu divné, ale zajímají mě. Určitě mi doporučíte Výměnu s A.Jolie, ale mám radši takové ty obyčejné televizní, kde se vymění děti, chůva unese dítě matce,rodina se vzdá postiženého dítětě nebo kde děti mají samy děti...
většina skončí dobře a ty, které ne, tak stejně v sobě něco mají. Budu ráda, když si vzpomenete na nějaký filma doporučíte mi - díky!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.