Hroším měřím už dlouho vždy to vypadá +- stejně(ovulační testy) jen ta teplota po ovulaci mi vyskočí o 0,2 a pak postupně se zvyšuje pomalu ale aby byla dva dny o 0,1stupen to jsme právě nikdy nebyla.tak jsme z toho zmatená. taky bych se přiklonila k tomu že ovu byla 12dc a 13dc dobihala. dle teploty a hlenu a ted ten čípek. ale uplně mě to vykolejilo.že si nejsem ničím jistá.
ale je fakt že nikdy jsem nebyla tak zmrzlá jako ted. tak jestli i to muže za to že ta teplota nestoupla o víc.nevím. proto se raději ptám jak to vidí ostatní.díky moc za odpověd.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.