| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jarka a 3 šermíři
něco podobnýho dělala babička s dědou s náma a sestřenkama.....oni ač o 7 a 11let mladší jakmile donesli výzo z porvní třídy kde byli samé jedničky byli geniální a my byli za d.... s dvojkama....mamka se za nás nikdy nepostavila.

Kdyý mi bylo cca 14,15....začala babička nějak říkat jak je teta se strejdou lepší kde si co si....tak jsem se zastala našich. Vyjmenovala babičce co pro ně naše dělají a teta doveze akorát hlídat sestřenky na 2 měsíce.......z toho jednu tak línou, že nedělá NIc.
No byla jsem vykázána z místnosti, že se mám vrátit...až se budu chtít omluvit. Tak jsem jim řekla, že se za pravdu omlouvat nebudu......,ale jasně jsem jim řekla, že kdyby to nebyla pravda tak jim to všem tak nevadí.

K vysvědčení. Běžně provádím v den rozdání sken, který pošleme našim a tchánovi:
1. je to zajímá
2. kdyby se mělo čekat až se s nimi uvidí..tak by mohl být další školní rok :-D ( třeba zrovna loni), co s tím dělají nevím. v pololetí neskenuju pokud se zeptají odpovídáme.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.