Vzala jakkoli staré dítě na pohřeb v rodině. Byla jsem na pohřbu s kočárkem, pokud dítě mělo tendenci rušit uchýlila jsem se do poslední řady, nebo na chvíli ven. Byla jsem i s 3 letým a 6 letým dítětem, seděli opět s manželem v poslední řadě. Smrt patří k životu a pohřby také, nevím proč je před dětmi tajit.
Těžko se hledá hlídání pro dítě, když jsou příbuzní na pohřbu. Často pohřeb bývá úplně někde jinde, tak nepřichází v úvahu ani kamarádky. Jen jednou mi hlídala ségra po dobu obřadu, byl to pohřeb kamarádky, tam mi přijde vhodné děti netahat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.