Přidat odpověď
miro, já patřím do sebranky zoufalých, co jsou demagogy typu kiliho omezováni.
Čtu pečlivě články o tom, jak lékaři na truc odpochodují či se omluví z domluvené schůzky, jak se nás ministr snaží přesvědčit, že nám chce pomoct, ale odvahu jít proti České gynpor společnosti nemá, co plácají primáři obrporodnic o tom, jak jsou hodní, ale jen když žena dodržuje postupy, a také čtu krásné komentáře všech těch, co by nejraději mne a podobné viděli za mřížemi a moje děti v ústavu, aby je před námi zachránili.
V této totalitě pozbývám sil ovládnout se a nenapsat níže napsané. protože co to je za prďolu, který si myslí, že předváděním se znalostí latiny se nějak lidsky projeví a bude něco v diskuzi platný?
Jen ať píše dále, protože to opravdu dává jasný obrázek - typický lékař mluví rád tak, abychom mu nerozuměli, rád povýšenou dikci, nikdy nic nevysvětlí přímo a vždy Ti nezapomene říct, že to co činí dělá pro záchranu nebohých dětí.
Nebo, co mě dojímá - jak se rozčilil náš ubohý kilík, když mu tu jedna diskutérka dala najevo, že zřejmě jeho máti k němu nebyla dost vřelá, když nemá ani za nehet empatie. Takže jeho matky se nikdo slovem dotknout nesmí, ale naše děti bez našeho souhlasu může odnášet lékař kam chce, a naše rozhořčení na místě není.
Předchozí