| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Veveru, předesílám, že se trestům snažím vyhnout jak jen to jde, ale pokud dítě žije ve světě, kde jsou tresty běžným důsledkem nedodržování pravidel=zákonů, myslím, že přiměřený a předem domluvený trest není nic závadného. Pokud nesázím tresty ve vzteku nepromyšleně jen jako záchrannou brzdu, je to stejně hloupé, jako brzdit vlak ve stanici záchrannou brzdou. Pokud máš doma dobře zaužívaná nebo psaná pravidla a rovněž psané důsledky (televize se zapíná až jsou uklizené hračky, co není uklizeno před spaním, je zabaveno apod.) ví dítě přesně, co ho čeká.
A s bijícími dětmi v důsledku fyzických trestů bych to netvrdila. Mám synovce, který nikdy nedostal a pořád se s někým pošťuchuje, přestože je předškolák, řeší spory s mojí 3letou tak, že ji flákne, shodí... Já jsem od našich (jako většina dětí mé generace) dostávala a nikdy mi nenapadlo mlátit děcka. Moji sestru nikdo nikdy nekousal a ona mi prokousla ruku...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.