| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

víš co, Michale? Na svoje pocity máš sice plné právo, ale mně z toho Tvého povídání pořád leze "správně je jen jedna možnost a to je ta, kterou za správnou považuju JÁ, a jak to má někdo jinak, tak je to špatně."

Já Tvou mámu neznám, ale co když má pocit, že o akvapark nemá absolutně zájem, kdežto pár korun navíc by jí bodlo?

A taky se mi moc nelíbí uvažovat stylem "ona má čas, je v důchodu a je to asi jediná věc s kteoru nám může pomoct." - jako jasně, že pomáhat je OK, ale Ty to zase stavíš, jako by jediné správné řešení bylo, aby se babička třásla na to, jak VÁM pomoct.

Prostě mám trošku pocit, že se snažíš manipulovat jak svou mámu, tak lidi tady na diskusi, v tom smyslu, že JEDINÁ SPRÁVNÁ věc je provozovat ty tanečky a pak té mámě milostivě tu ticku stejně dát.

Až budu stará, tak by se mi takové chování vůči mně docela příčilo.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.