no tak jste mě tu hezky sepsuly. Jen jsem konstatovala, jak to chodí u nás ve škole (bohužel to tak je), my za posledních 10let byli u moře 2x. Je mi naprosto jedno, jestli máte plán pro vaše děti na každý den prázdnin, jestli jim děláte bojovky nebo se válíte na pláži. Jen jsem reagovala na zakladatelku. Protože mi prostě přišlo, že ona trucuje - buď pojedou všechny děti nebo žádné. A´t se na mě nikdo nezlobí, ale kdyby těch dětí měla víc, tak by to bylo stejné, nebo by prostě letos jelo alespoň jedno? Pro mě je prostě 4leté dítě malé a jestli si to tam chce užít i babička, tak se čtyřleťačkou by si to prostě tak neužila
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.