| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Asi tak nějak. Já musela běhat po venku v hrozných hadrech ještě po své matce (bavlnu to nevidělo ani z rychlíku) ~a~. Nechtěla jsem žádný luxus, jen normální oblečení, ve kterém bych se nemusela cítit trapně. Kalhoty do deště a bláta v té době neexistovaly, takže jsme v tom počasí buď nechodily ven nebo si nesměly sedat, klekat - tohle moc závidím dnešním dětem.

Já jsem tedy čuně byla (byť regulované - nesedej si tam, nechoď tam, nesahej na to), moje děti jsou taky. Moc hodobožového oblečení nemají a moc příležitostí si ho obléknout také ne. Jsem radši, když jsou ušmudlané, ale vyřáděné a spokojené, než čisťounké. Syn spotřebuje za jedno dopoledne ve školce dvě trika a dvoje tepláky, dokud to není roztrhané, je to ok. Akorát mě mrzelo, když si zničil jedno kompletní oblečení tím, že se válel po koberci, který předtím učitelky vytřely savem (nějaká holčička zvracela), to jsou tak kontrastní a nemožné fleky, kam se hrabe skrvna od tuku či třešní ~k~.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.