| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak já jsem asi jediná opravdová slípka zde, co má ráda společnost žen. Dlouho to tak nebylo. Mám dva bráchy, mezi holky jsem nikdy nezapadala. Na zdrávce jsem trpěla, ale našla kamarádku na koncerty, takže to bylo fajn. Co se MC týče - to byla hrůza, protože neumím péct a krafat o tom, kam se co přidává, aby se to nesrazilo, ale ty buchty mi tam chutnaly ~:-D. Každopádně jsem byla vždycky za exota, protože do MC jsem se chodila 1x za měsíc a vždy jsem se tam dostala až hodinu před polední pauzou(až jsme se vykopaly z postele) a po programu (znakování pro batolátka, lepení stříhání atp.). Ale poznala jsem ke konci mé RD pár žen, které mě inspirovaly. Myslím, že o dětech jsem s nimi mluvila vyjímečně a v jejich společnosti mi bylo a je pořád dobře. Ale nevídáme se často, tak jednou za měsíc-dva. To mi stačí, já jsem morous a mezi lidi moc nevycházím. Poznala jsem holky neuvěřitelně srdečné, co jsou vždy ochotné pomoci a poradit. Prostě ženským skoro ve 40 přicházím na chuť. Je to asi jako tady - mám své favoritky, jedno, že jsou to buchty ~:-D

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.