Hmm - ale já neznám v podstatě jiný typ bydlení krom vlastního domku či paneláku - tak podle toho jsem uvažovala. Pár bytů ve staré zástavbě tu je, ale jsou to takové ty domy se 2 či 3 podlažími a s kouskem vlastní zahrady. Jak tam je, nevím, já jsem prožila celé dětství plus část dospělosti v paneláku. Ale máme starý dům a v přízemku je v létě opravdu krásně - chládeček. Ale naproti tomu v zimě zase teplo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.