Přidat odpověď
Ananto, ja se taky povysuju :O) cetla jsem jen kousek.
Obcas jsem nektery matersky bitky nedavala, nejvic matky v domacnosti, ani nemluve o tom, ze se zdravejma detma a vydelavajicim manzelem, jedna takova holka, ktera mi byla dost sympaticka a docela jsme se stykaly, najednou z niceho nic zkritizovala muj parek v rohliku ze stanku v ZOO, tak to mi dodnes lezi v zaludku! :O) Ale do MC jsem chodila hrozne rada a spratelila jsem se tam s nekolika rodinama, s jednou jsme si vyborne rozumeli a podnikali veci spolecne.
Dodnes jsem se ale nevyrovnala s takovejma vecma jako rodiny s nacincanejma detma kracejici spolecne do kostela, to nezvladam, je to muj problem no. Taky nezvladam v klidu, kdyz nekdo kritizuje, ze moje dite neni nacancany, resp je cely zacuneny a krmim ho parkem u stanku. Vicemene proto, ze si ve skrytu myslim, ze ja jsem lepsi, kdyz zvaladam to, co zvladam :O)
Jo a moje kamradka psycholozka jeden cas delala se skupinou matek malych deti, rikala, ze to jsou ti nejsilenejsi klienti, ktere kdy mela, kam se na nehrabou rozvadejici se pary a umirajici na rakovinu.
Předchozí