Bez debat rodina. Ale musí v té rodině být lad. Kromě toho máš ošklivost a ošklivost. A děti vidí jinak. Příklad můj nejstarší, od narození do pěti let na Černém Mostě. Já jsem tam trpěla jak zvíře a obřas se mi ošklivostí chtělo zvracet. Jemu se náš panelák líbil, vlastně se mu tam líbilo všechno. Pole bláta s papírama byla čarovná, přetékající popelnice gejzíry tajemství, líbílo se mu jezdit půl hodiny na metro rozhrkaným Ikarusem, který měl výfuk místo ven dovnitř. Staveniště nejlepší divadlo. Když jsme sepřestěhovali do zeleně a sousedství ZOO, plakal a nemohl si zvyknout a svým způsobem se mu stýská dodnes.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.