precetla jsem si Vas e-mail. Chtela bych Vam co nejuprimneji poradit, abyste si nedelala problemy vetsi nez jsou a netrapila se zbytecne.Mate zdrave dite a to je podstatne.Mne je 37 let a temer po dvou letech snazeni se mi podarilo otehotnet.Radost ale netrvala dlouho, testy ukazaly aktivni protilatky na mononukleozu.Nastal kolotoc a snad nejhorsi dny meho zivota, kdy jsme se (na doporuceni lekaru) s pritelem rozhodli pro potrat.Nechci Vam licit vsechna prikori, jen bych Vam prala, abyste se zbytecne nermoutila a radovala se ze zdraveho ditete. Na minule zivoty verim take, nekdy se deji neuveritelne veci. Radujte se a uz se nedivejte zpet. Martina
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.