Přidat odpověď
byla to němka a rodiče měli ještě asi 10ti měsíční dvojčata, byla to krásná blondýnečka s modrýma očima a v jednom oku měla hnědý flek, nikdy se nenašla, už je to ale tři roky - moje malá jí tehdy byla dost podobná a něco na tom opravdu je.
Naše děti jsou taky hezké (nevím teda po kom, my s manželem jsme spíš průměrní), ale u synů všichni upozorňují už od malinka na krásné velké hnědé oči.
a dcerka je drobná štíhlá blondýnka s kudrnkama, modré oči, jemné rysy.. jak panenka (to že zlobí jako ďábel a vydá za 10 kluků je věc vedlejší), nicméně na ni dost často lidi taky mluví, a koukají..
limai, jinak buď v klidu, já pouštím ven už tudle a je jí 5,5, chodí teda s kamarádkama - 9 a 11 (ty jsou obě taky jako barbienky, krásné štíhlé blondýnky, kterých si každý všimne, holky jsou všechny tři jak ségry) a tudle jsem dost vyšilovala.. páč malá odešla od té kamarádky.. a někde chvíli byla sama... dostala hroznej sprdunk, co kdyby ji někdo unesl, ukradl.. zabil.. atd... myslím, že si to bude pamatovat nadosmrti.
Předchozí