Ananto, pokud to jde nenechávat křičet. Je jasné, že na záchod si dojít musíš a že když smažíš tak to taky musí chvilku vydržet. Do šátku určitě malá není - takže luxovat, umývat nádobí apod. klidně s ní v šátku. Koupu se když děti spín nebo dohromady i s miminem - je mu šest týdnů. Vaření (snažím se využívat mrazákové zásoby - navařit víc a pak zamrazit pro případ, kdy vařit nejde nebo se nechce.)
A hodně lenoším - leží vedle mne nebo na mě a já druhou rukou stavím kostky se starším, koukám na TV, čtu si. Práci pak honím když oba spí - po obědě a v noci. Co nestačím neuteče. Část práce udělá manžel, když jsem s dětmi venku.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.