Nosila jsem v babyvaku( na nositko byly obe prilis hypotonicke, s satkem jsem to nezvladla), pro mensi pomohl kosik, aby na nas videla. Nez jsme meli kosik, davala jsem ji na zem v kuchyni nebo obyvaku v hluboke korbe kocarku. A treba starsi mela velkou potrebu nosit, urcite do dvou let. Tam nam strasne pomohlo ergonomicke nositko, bez nej bychom vubec nemohli fungovat. Jo a nektere veci, ktere kvuli detem u nas nesly delat, jsme proste delat prestali nebo odlozili, nez nas bylo vic doma a dite mel kdo chovat nebo vzit ven - napr. kvuli panickemu strachu z vysavace.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.