já jsem zatím k "zahod to uteč" nedospěla, beru to dost stoicky, ale dnes jsem se přistihla, že mě to už vzteklo, tak jsem nad tím začala víc přemýšlet, já nejsem moc ten typ co se pro dítě nakrájí, spíš se mi líbí takvý ten přístup že je tu s námi a prostě musí postupně přimnout, že se svět kolem ni netočí s tím teda že ale je to opravdu malé miminko a je potřeba respektovat jeho specifické potřeby, hledám střední cestu
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.