No na druhou stranu mám známé i po IVF, které jsou ted v úplném hormonálním rauši z narozených mimin, ale před porodem je lustorvali od hlavy k patě několikrát na všech možných genetikách, aby náhodou nebylo dítě nějak mimo standard a šly by na potrat kdyby ano. Anička je přijímaná od začátku jako bytost, která se ke mě rozhodla přijít a já ji budu brát taková jaká je, takže ono je to celé někdy trochu pokrytecké a mě fakt nedojímá, že je někdo narvaný oxytocinem od hlavy k patě, já nejsem a věděla jsem že nebudu už dopředu, nejsem moc pudově založená. Celá záležitost s dítětem byla racionálního charakteru tím jsem se nikdy netajila.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.